Ознака: Горан Мицковски

Вести

Министерот за странски инвестиции, Горан Мицковски на економски форум во Полска!

Министерот за странски инвестиции, Горан Мицковски присуствуваше на 26-от по ред меѓународен Економски форум кој  се одржува во Кризница близу Краков од 6 до 8 септември.Во рамки  на форумот, Мицковски […]

Вести

Мицковски: Задоволство од бизнис климата кај 85 проценти од клиентите кои веќе се тука

-Анализите што ние ги имаме правено зборат дека преку 85 % од клиентите коишто се веќе тука се задоволни од бизнис климата и функционирањето на нивните фирми во Македонија или […]