Ознака: Горан Николовски

Црна хроника

По цели 5 години откриени убијците на Сашо Ристевски

Полицијата во Австралија по пет години конечно е на трага да ја реши мистеријата со убиството на Македонецот Сашо Ристевски (37) кога неодамна беше уапсен еден осомничен кој директно се […]