Ознака: Горан Ракиќ

Балкан Вести

Поднесе оставка градоначалникот на Косовска Митровица

Поради, како што рече, дискриминаторската политика на Приштина, која е насочена против српскиот народ денес оставка на својата должност поднесе градоначалникот на Косовска Митровица, Горан Ракиќ. Како причини заради кои […]