Ознака: Горан Рафајловски

Економија

Економските министри ја отспаа оваа година, сумира Рафајловски

На самиот крај на годинава познатиот економист и консултант Горан Рафајловски ги посочува резулатите од сработеното: “Кога минатата Нова година ме прашаа што посакувам, посакав да се пробудат економските министри […]

Вести

Дволичноста на СДСМ го достигна својот суперлатив: Бараат задолжување од милијарда евра

Дволичноста на СДСМ го достигна својот суперлатив. Ако досега водеа кампањи дека е висок јавниот долг, сега ретерираат и бараат задолжување од милијарда евра, бараат кредити, аранжмани со ММФ.Најнов пример […]