Ознака: Горан Стојковиќ Карамела

Сцена

Шминкање, се облекуваше како жена: Погледнете како Карамела изгледаше пред сите пластични операции

Горан Стојковиќ Карамела бил „крал на имитациите“ поради што често се облекувал како жена. Иако бил често мета на негативни коментари, Карамела не запирал – тој направил пластични операции за […]