Ознака: Горан Стојчески

Живот

Почитувани политичари, вчера во аптеката чув една млада мајка ..

Почитувани политичари, Вчера во аптеката чув една млада мајка: Немам толку! Пребаруваше по новчаникот, додека околу нозете и се плеткаше измрсулавено три годишно детенце. Ја праша: Што немаш мамо? Му […]