Ознака: горан сугаревски

Вести

СДСМ предизвика инцидент во Собранието

Одложен е почетокот на денешната надзорна расправа за поплавите во Собранието на Република Македонија, откако опозиционите пратеници на чело со координаторот на пратеничката група на СДСМ Горан Сугаревски, започнаа со […]