Ознака: Горан Трајковски

Македонија

Горан Трајковски – нов генерален директор на Еуростандард банка

Директорот на Дирекцијата за заштита на личните податоци, Горан Трајковски ќе биде нов генерален директор на Еуростандард банката, пренесува “Прес 24“. Трајковски даде оставка на досегашната функција објаснувајќи дека не се […]

Македонија

Директорот на Дирекцијата за заштита на лични податоци си поднесе оставка

Горан Трајковски, директор на Дирекцијата за заштита на личните податоци и поранешен директор на УЈП си поднесе оставка на една ипол година пред истекот на мандатот. Се чини дека оставката […]