Ознака: Горан Филиќ – Гогац

Сцена

Учесник во „Никогаш не е доцна“ ја раскажа својата животна приказна – го гледаа со солзи во очите

Горан Филиќ – Гогац, учесник во музичкиот натпревар „Никогаш не е доцна“, кој има 53 години за време на неговото појавување на сцената ја раскажа својата животна приказна. Горан имал […]