Ознака: горге иванов

Вести Македонија

Не добив два мандата за да го сменам вековното име

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, при својата работна посета на САД, пред почетокот на Генералното Собрание на Обединетите Нации, неколку пати во своите обраќања повтори дека Владата нема мандат […]