Ознака: Гордана Деан Попхристова

Живот

Тома Здравковиќ бил манијак?

Гордана Деан Попхристова објави вчудовидувачки статус на фејсбук поврзан со Тома Здравковиќ. Не се сомневаме во неговата автентичност. Бидејќи статусот е јавен го пренесуваме во целост. * Тома Здравковиќ Имав […]