Ознака: Гордана Нацева

Ракомет

Гордана Нацева: Нашите очекувања беа нереални

Спортската директорка на националната селекција, Гордана Нацева-Бошева во интервју за „НоваМакедонија“ вели дека уште по мечот со Франција забележала дека сме во тешка група и дека нашите очекувања биле нереални. […]