Ознака: Гордана Спироска

Вести

Маневски: Судијката Спироска ја злоупотребила функцијата

Судијата Гордана Спироска, како Претседател на Советот на Основниот суд Скопје 1, кој одлучувал по жалбата на СЈО против решенито на судијата за предходна постапка КПП бр.144/17 од 02.03.2017 година, […]