Ознака: Горданма Лазаревиќ

Сцена

Пејачката се скаменила: Крадец со нож упаднал во куќата, собрал се од масата и…

Провалник влетал во  домот на фолкерката и со закана со  нож  украл скапоцености. Куќата на Гордана Лазаревиќ била мета на провалници  во  текот на изминатата вечер. Пејачката која била многу исплашена, […]