Ознака: горевци

Вести

Груевски: Се решава проблемот со канализација и водоснабдување во Горенци

Околу 350 жители на селото Горенци во атарот на општина Дебарца од идниот месец ќе бидат приклучени на канализациска мрежа. Новиот систем за третман на отпадните води вреден 250.000 евра, […]