Ознака: горештина

Видео

БАБА МИЛКА Е ХИТ: Еве како таа се бори против горештините!

Некои видеа се споделуваат на социјалните мрежи затоа што се духовити, некои бидејќи се одвратни. Понекогаш ги засмеваат луѓето, понекогаш ги растажуваат и разгневуваат.Снимката од баба Милка, која е објавена […]