Ознака: гори барака

Вести Македонија

Пожар кај Клуб на пратеници

Барака кај Клубот на пратениците во Скопје-гори, а на терен интервенираат три противпожарни возила. Тоа се првичните информации на Противпожарната бригада. Бидејќи интервенцијата на пожарникарите е во тек, повеќе детали […]