Ознака: гори сендвичара

Вести Македонија

Гори сендвичара кај Филхармонија

Три возила на противпожарната бригада го гаснат пожарот во центарот на Скопје во близина на хотелот “Стоун Бриџ“. Пожарот избил во скопска сендвичара која се наоѓа помеѓу Филхармонијата и ДМБУЦ […]