Ознака: горни подлог

Локална самоуправа

Утре ќе биде пуштена во употреба реконструираната училишна зграда во селото Горни Подлог

На 31 август во 14 ч. ќе биде пуштена во употреба реконструираната училишна зграда во селото Горни Подлог.Училиштето се реконструираше со грант од Владата на Јапонија, од областа на солидарноста […]