Ознака: Горно Лисиче

Локална самоуправа

Асфалтирани улицата и мостот на „Ѓорѓи Капчев“ во Горно Лисиче

По целосната реконструкција на водоводната мрежа на улицата „Ѓорѓи Капчев“ во Горно Лисиче, деновиве заврши нејзино асфалтирање и е пуштена во употреба.Имено, улицата „Ѓорѓи Капчев“ се реконструираше на потегот од […]

Локална самоуправа

Пуштена во употреба детската градинка „Лавче“ во Горно Лисиче

Денеска, 26.10.2016 година, свечено беше пуштена во употреба новата детска градинка во Горно Лисиче „Лавче“, како заеднички проект на Општина Аеродром и на Министерството за труд и социјална политика.Новата детска […]