Ознака: Горѓи Крстевски

Вести

Владата на СДС ќе крати од капитални инвестиции, но не и од непродуктивни трошења и луксузирања

СДС и Заев кратат средства за образование, за здравство, за култура, за инфраструктура, а од друга страна преку СОЗР Владата набавува морски плодови, октоподи, свежа риба. Оваа буржуаска влада на […]