Ознака: Горјан Тозија

Вести

Јадран филм до Тозија: Ќе ја снимиме серијата „МАКЕДОНИЈА“ и покрај твојот рекет и уцените!

Вршителот на должност директор на Агенцијата за филм, Горјан Тозија по којзнае кој пат ја манипулира јавноста, реагираат од Јадран Филм дооел и екипата на проектот МАКЕДОНИЈА.-Апсолутно не станува збор […]

Вести

Агенција за филм и продуцентот Владимир Крстевски реагираат на изјавите на Горјан Тозија

Од изјавата на г-нот Тозија може да се констатира дека тој повторно се обидува да ја изманипулира македонската културна јавност, изнесувајќи невистини за кои може да се наведат бројни докази […]