Ознака: госип грл мода

Мода

Модата во Gossip Girl низ годините – фото – дел 1

Серијата Gossip Girl заврши. Иако на македонските телевизии, епизодите кои се емитуваат се од првите сезони, вчера вечерта, оваа серија го имаше својот крај. Финалната епизода освои многумина со крајот, […]