Ознака: господар на прстените

Филм

Новозеландската публика воодушевена од “Хобит”

Филмот го чекаа цела година, а кога дојдоа во кино-салите, ги чекаше неверојатно искуство.  Вртоглавица и мачнина се појавиле кај некои од обожавателите кои го гледаа “Хобит” во новозеландските кино-сали. […]