Ознака: господе боже

Вести

Мицкоски се чувствувал како пропаднат спортист

Мицкоски се чувствувал како пропаднат спортист „Се чувствувам како пропаднат спортист. Иако како дете бев талентиран, добро играв кошарка, пробав фудбал, пинг-понг, карате и денеска тие контроверзи во спортот ме […]