Ознака: господ е во нас

Живот Занимливости Магазин

Доколку сте заталкале, брзо можете да се вратите на вистинскиот пат

За се што ми се случува во животот – сама сум одговорна! Сите бараат виновник и секој во животот, барем еднаш, бил обвинет за нешто. И јас сум го правела […]