Ознака: Господ

Живот Занимливости

Животот е тежок, но Бог е добар: Овие 6 вистини никогаш не ги заборавајте!

Животот навистина е тежок. За некои, невозможно тежок. Но без оглед со која олуја се соочувате, никогаш не заборавајте дека Бог е добар. Никогаш. Еве неколку посетувања дека Бог е […]