Ознака: госпоѓица

Живот

Како палавите девојчиња прераснаа во млади госпоѓици

Направете ретроспектива на настаните, и вратете се неколку години наназад. Сетете се на ноќниот живот тогаш, и споредете го со сегашниот. Неспоредливо е, нели? Се прашувате ли како за само […]