Ознака: Гостиварски угостители

Вести

Гостиварските угостители годинава ќе плаќаат пониска такса за летните тераси

Гостиварските угостители оваа година ќе плаќаат помали износи за користење на јавни површини на кои функционираат летните тераси. Локалната самоуправа ваквиот потег го смета како помош за надоместување на загубите […]