Ознака: Гостивар – Стража

Вести

Голем одрон на патот Гостивар – Стража, сообраќајот отежнат

Голем одрон речиси го блокираше патот од Гостивар кон Стража денескаСпоред првичните информации, лоша детонација е причина за ваквиот одрон, поради што сообраќајот се одвива отежнато. Според првичните информации, лоша […]