Ознака: готвачи

Кулинарство

Готвачите го прават ова СЕКОГАШ КОГА ПЕЧАТ месо! Тие ги додаваат овие 2 состојки кои прават огромна разлика!

Го испековте месото, а целата таа вкусна маст остана печена во тавата. Ако печете зеленчук со месо, имате дополнителна димензија на вкус! Наместо да ја истурите оваа маст за печење […]

Издвојуваме

Идните готвачи учеа како се готви од шефот на кујна во Дистрикт бар и ресторан

Едукација, охрабрување, мотивација и советување како да станат врвни готвачи и како да просперираат во полето на гастрономијата. Ова им беше овозможено на идните готвачи од СУГС Лазар Танев при […]

Занимливости

Келнери и готвачи од рестораните откриваат што никогаш не би нарачале надвор од дома!

Сигурно милион пати досега сте размислувале за позадината на подготовката на храната од вашиот омилен ресторан. Келнерите и готвачите откриваат што никогаш не би нарачале.Вработените искрено на Редит одговориле на […]