Ознака: готвено месо

Живот

Внимавајте: Доколку купувате пилешко во продавница, никако не го земајте ова!

Веројатно и  сами  сте забележале при купување во супермаркетите една работа- готовото и  печено пиле е поевтино од она сировото. Како  е можно тоа? Зарем не би требало  да биде […]