Ознака: готви

Вести

САМА ПАЗАРИ И ГОТВИ, А ЖИВЕЕ ВО ИЗНАЈМЕН СТАН, СЕКОЕ УТРО МУ ПРАВИ ПОЈАДОК НА СОПРУГОТ, НЕКОЛКУ ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА АНГЕЛА МЕРКЕЛ

Сама пазари и готви, а живее во изнајмен стан, секое утро му прави појадок на сопругот, неколку интересни факти за Ангела Меркел Сама пазари и готви, а живее во изнајмен […]