Ознака: Готхард

Вести

Отворањето на најголемиот тунел на светот беше бизарен окултен ритуал

На отворањето на тунелот низ Готхард во Швајцарија присуствуваа најмоќните луѓе од Европа, но тоа личеше на мрачен, чуден и вознемирувачки сатанистички ритуал, пишува Vigilant Citizen.Со должина од над 57км […]