Ознака: гоца маринковиќ

Сцена

Скандал на погребот наменет за мајката на Гастоз: Неговата девојка почнала да…

Денес во 13 часот, Ненад Маринковиќ Гастоз ја погреба мајка му Гоца во Свилајнац. Но, неговата девојка, фризерката Зорица Дукиќ, се погрижи овој ден да помине во караница откако брутално […]