Ознака: Гоца Шаулиќ

Сцена

Бог никому да не му даде ова што ми се случи мене: По смртта на Шабан Шаулиќ за наследството и за тоа каде го наоѓа мирот собра сила да зборува неговата вдовица

По половина година откако ја напушти сопругот, кралот на фолк музиката Шабан Шаулиќ, неговата сопруга Гоца Шаулиќ се уште со кнедла во грлото зборува за него. Лузната која ја носи по […]