Ознака: Гоце Влахов

Вести

Почина македонскиот актер Гоце Влахов

Почина македонскиот актер Гоце Влахов, еден од големите актери во Македонија. Познат е по улогите во легендарните Македонски народни приказни, Во светот на бајките, Опстанок, Тврдокорни, Погрешно време, Сенки, Мајки, […]