Ознака: Гоце Димовски

Вести

Димовски: Државните задолжувања станаа заштитен знак на владата на СДС и Зоран Заев

Државните задолжувања станаа заштитен знак на владата на СДС и Зоран Заев. Џелатите на македонската економија, Заев, Анѓушев и Тевдовски, за само 4 ипол месеци, што по основ на задолжување, […]