Ознака: Гоце Марковски

Живот

Малиот борец Гоце Марковски ја изгуби битката со туморот на мозокот

Големиот борец ја изгуби најтешката борба. 13-годишниот Гоце Марковски од Битола ја загуби битката со туморот на мозокот. Светот изгуби голем потенцијал, извонреден пливач и талентиран пијанист.Тој храбро се бореше […]

Издвојуваме

Да му помогнеме на малиот Гоце Марковски од Битола

13-годишниот Гоце Марковски од Битола е интелигентно и талентирано момче, свири на пијано и е член на пливачкиот клуб од Битола. Зад него има многу натпревари, многу победи и успеси […]