Ознака: гоце маркоски

Вести

Хајрадин Сулиш: Човекот што тврди дека сум го нападнал е вметнат провокатор

Хајрадин Сулиш на терен им помага на сограѓаните кои претрпеа штети од катастрофалното невреме.По злоупотребите од страна на медиумите блиски до СДСМ, тој даде изјава за телевизија НОВА каде вели […]

Вести

Како платеник стана „жртва“ на поплавите во Ченто?

Не престанува политиканството и обидот на СДСМ да се поентира на несреќата на граѓаните од поплавените подрачја во скопско.Денеска СДСМ организирааше инцидент во кој нивен активист го нападна претседателот на […]