Ознака: гоце михајловски

Вести

Новинарот на Канал 5 Гоце Михајловски е хоспитализиран, позитивен е на КОРОНАВИРУСОТ

Новинарот на Канал 5 Гоце Михајловски е хоспитализиран, позитивен е на КОРОНАВИРУСОТ Канал 5 испрати соопштение по повод случајов: Канал 5 ТВ, како одговорна компанија,  ја известува јавноста во врска […]