Ознака: Гоце Прцуловски

Вести

Републичкото здружение на социјални работници задоволно од одлуката на Владата за зголемување на социјалната помош

По објавата на министерот за труд и социјална политика Диме Спасов дека од вчера социјалната помош е зголемена за пет отсто денеска со позитивна реакција се јави и Републичкото здружение […]