Ознака: Гоце Стојановски

Вести

Во ВМРО-ДПМНЕ за работно место се бараа пари и сексуални услуги

Уште во 2012 година, кога целиот тогашен државен врв на чело со Никола Груевски беше во Крива Паланка на предизборна средба со граѓаните, лично предупредив дека се случуваат страшни работи […]