Ознака: Гоце Тодоровски

Вести

Гоце Тодоровски: Ако нашите сограѓани Албанци со 20% го побараа ова, замислете што ќе побараа да беа 40%

Свое обраќање вечерва на собирот организиран од граѓанската иницијатива ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА имаше и актерот Гоце Тодоровски.-Браќа Македонци, само едно ќе кажам што цело време ми стои во главата. Нашите […]

Локална самоуправа

Хумор и песна вечерва на „Три круши“. Настап на Гоце Тодоровски, Ванчо Петрушевски и Момо Николовски

Хумористична театарска претстава со Гоце Тодоровски и Ванчо Петрушевски вечерва ќе биде изведена на локалитетот Три круши во село Драчево.Освен во актерската игра, публиката ќе може да ужива и во […]