Ознака: гоце.

Сцена

Нова трансформација во Пред и Потоа

Наташа Стојановска е нашата нова кандидатка за трансформација во рубриката Пред и Потоа, која ја правиме со нашиот стилист Небојша Пешевски. За шминката на ова трансформација се погрижи нашиот стилист […]