Ознака: Гошева

Коментари

Уставен Суд – Има ли поврзаност на уставната судика Гошева со Мицковски?

Дали ќе се руши референдумот за да се спасат Заев и Мицковски? Ова е легитимно прашање кога се знае дека Заев секојдневно тоне, но со него тоне и Мицковски. Така […]