Ознака: го заслужи

Живот

Вечното почивалиште на Есма Реџепова конечно доби достоинствен изглед

Есма Реџепова, легендарната кралица на ромската музика признаена ширум светот по речиси две години од смртта конечно доби надгробен споменик и достоинствено одбележување на надгробното место. По отворената расправа на […]