Ознака: го згазивте

Македонија

Тасевски v.s. Вишка: Го згазивте Скопскиот џез фестивал, светски бренд

Откако советникот на министерот за култура Асаф Адеми, актерот Висар Вишка се најде повикан да го брани, коментирајќи дека распределбата на парите за проекти во културата не може да биде совршена […]