Ознака: го намалува

Магазин

Откријте дали црното чоколадо го намалува ризикот од депресија

Повеќе од 300 милиони луѓе во светот страдаат од депресија. Дополнително треба да се утврди дали црното чоколадо штити од депресија или го намалува ефектот на депресија кај конзументите. Чоколадото […]

Живот

Како подолго да останете млади?

Магнезиумот во комбинација со калиум долгорочно и без последици го намалува крвниот притисок  Партнерот, ПМС-от и рецесијата не се секогаш главни виновници за недостатокот на концентрација и енергија, и тоа […]