Ознака: го охрабрува

Македонија

Единствена Македонија: Странскиот измеќар Заев да се охрабри и да распише парламентарни избори заедно со претседателските избори

Единствена Македонија силно го охрабрува марионетата Зоран Заев во пресрет на утрешната одлука на СДСМ за предвремени парламентарни избори да го прифати барањето на целата опозиција за распишување на парламентарни […]